Lite hemma hos oss

Jag är inte jätteintresserad av inredning och lägger inte ner vare sig mycket pengar eller tid i det. För mig är det viktigt att det är praktiskt, och lättstädat då två jämthundar kräver sin dammsugning. I vår lilla två är inte möjligheterna så väldigt stora att inreda eller möblera på olika sätt.

Igår städade jag som sagt ut julen och det blev så ljust och vårigt. Jag myser verkligen att få kliva upp på morgonen och det är nystädat, ordning och reda! Passade också på att fota lite och visa er hur vi bor.

Här är matplatsen, bakom mig ligger köket. Jag köpte tulpaner på ICA igår som har slagit ut så fint och som jag njuter av för fullt!

DSC_1208DSC_1209

DSC_1211DSC_1212Visst är de fina!?

I vår lilla hall står denna uppskattade skomöbel! Den rymmer många skor som jag slipper ha framme och som vi inte behöver flytta fram och tillbaka då vi lämnar hundarna ensamma. Det har gått åt några skopar med två valpar inom loppet av två år. På skomöbeln lämnade jag kvar denna lampa som jag tog fram till jul. Tänker att den inte är alltför julig och är så mysig så den får stå kvar. Fick den faktiskt i julklapp för många år sedan av den ridgrupp jag var instruktör för då.

DSC_1218DSC_1219DSC_1220

Vårt vardagsrum med vinterstudion på TV:n som ständigt sällskap på helgerna!

DSC_1221

En reaktion på ”Lite hemma hos oss

Lämna en kommentar